Новини и събития

TotalFill

TotalFill

TotalFill BC Sealer
Биокерамичен сийлър
За разлика от познатите сийлъри база/катализатор, TotalFill BC Sealer използва естествената влага в дентиновите тубули, за да започне реакцията си на втвърдяване. Този рентгеноконтрастен и хидрофилен сийлър образува хидроксиапатит при втвърдяване и формира химична връзка както към дентина, така и към биокерамичните щифтове (TotalFill BC Points). TotalFill BC Sealer е антибактериален по време на втвърдяване, което се дължи на високо алкално pH. За разлика от традиционните сийлъри, TotalFill BC Sealer е с абсолютно нулево свиване.

TotalFill BC Points
За разлика от традиционните щифтове, TotalFill BC Points са подложени на процес на импрегниране и покриване на всеки един щифт с биокерамични наночастици. Биокерамичните частици на сийлъра TotalFill BC Sealer се свързват с биокерамичните частици на щифтовете TotalFill BC Points и формират наистина херметично уплътняване.
Когато сийлъра TotalFill BC Sealer се използва заедно с импрегнираните щифтове TotalFill BC Points, устойчивостта на фрактура се увеличава до степен, сравнима с тази на зъб, който не е претърпявал кореново лечение.

TotalFill Root Repair Material
Предлага се в 2 консистенции (предварително смесена паста в шприца или тесто в кутийка) и притежава всички характеристики на сийлъра TotalFill BC Sealer.